Resultaten voor islamitische

islamitische
VRT zendt Islamitische eredienst uit VRT.be.
Daarnaast organiseert VRT bovendien structureel overleg met vertegenwoordigers van de verschillende levensbeschouwelijke strekkingen. De Islamitische erediensten worden in de week opgenomen en uitgezonden op zondag, de gebruikelijke dag in onze programmagids. Indien er die dag een Rooms-katholieke eredienst gepland staat dan wordt die Islamitische eredienst hiervoor uitgezonden.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business Languages, Campus Kantienberg. Pedagogie van het Jonge Kind. 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Amandsberg.
Islam politieke partij - Wikipedia.
ISLAM is een Belgische politieke partij opgericht in 2012. Deze islamistische partij, die bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 twee zetels wist te behalen, zegt te streven naar het installeren van een Islamitische staat in België en het invoeren van de sharia en is onder andere voorstander van het herinvoeren van de doodstraf, het strafbaar stellen van abortus en euthanasie.
VRT gaat islamitische erediensten uitzenden op Eén VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Op die manier kunnen personen die hun huis niet meer uit kunnen toch een dienst volgen en krijgt een breder publiek inkijk in de verschillende erkende godsdiensten in ons land. Hier worden nu twee islamitische erediensten aan toegevoegd, legt Steve De Coninck-De Boeck, adjunct-netmanager van Eén, uit.

Contacteer ons